fredag den 17. april 2009

Gabende tomt...

Hallo - haloooooo -o-o-o-o. Intet svar, kun ekko. Kasserne er gabende tomme og har været det i et par dage. Sidste uges levering kom skærtorsdag og denne uges kommer først i morgen, så der er ikke noget at sige til at der er brug for nye forsyninger. I dag bliver der ingen aftensmad. Nallefar kan tage resten af medisterpølsen og rødkålen, jeg nupper en rullekebab inde i byen. Jeg skal nemlig i biffen og se 'Fri os fra det onde' sammen med min veninde B. Den er jeg efterhånden meget spændt på at se. Anmelderne er uenige og Bente var ikke spor begejstret for den. Men der er månedens +film i Politiken, så det er kun 32,50 kr jeg har 'mistet' hvis den stinker.

Jeg har bare fået en skøn frokost i dag. Resten af skyrcremen fra i går, blev rørt sammen med en dåse torskerogn og lidt majs. Det blev til lækkert fyld i et af de lyse sandwichbrød.

Og så fik jeg lige brugt den sidste tomat også. Heldigvis er der stadig lidt æbler jeg kan guffe i resten af dagen.

Myren fik vand af vandhanen da hun var en lillebitte killing. Det blev en meget dårlig vane og det har taget flere år at lære hende at det er slut med det pjat. Men hun skruer alligevel charmen på ind i mellem og forsøger at få mig til at åbne for hanen. Og det kan være meget svært at holde stand når hun ligger der og gør sig til. Men hun får ikke noget. Basta! 

14 kommentarer:

 1. Det er sådan en dejlig blog du har her, Malou.
  Og nu er jeg selv blevet helt hooked på at få grøntsagskasserne igen. Vi har holdt pause her pga. fruens grøntsagsforskrækkelse under graviditeten. Men nu må det være nok med det. De sidste par uger er jeg begyndt at snige mere og mere grønt i maden. Jeg skal bare ikke vise hende opskriften først. For så er hun helt sikker på hun ikke kan lide maden. Hun skal helst bare overraskes. Så glider det meste ned!

  Tak for dejlig inspiration.
  Knus Vita

  SvarSlet
 2. Kære Malou

  Hvor er Myren fantastisk. Skønt billede, at hun ligger der og tigger efter vand:o)
  Så vær nu lidt sød, Malou og giv hende et par dråber;o)
  God fornøjelse med filmen. Jeg har kun set trailers - og umiddelbart var jeg også skeptisk. Så jeg er spændt på at høre din dom.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 3. Det er ikke en vandhund det dér - næh, det er en vandKAT. Hvor sødt - godt fanget, iøvrigt. Hav en dejlig fredag aften. :-D

  SvarSlet
 4. Vores kat syntes også i perioder at det er fedt at ligge i badeværelsesvasken - og med sådan et langhårskræ, der kommer direkte udefra og op i vasken er det bare træls med den engang så rene håndvask, nu fyldt med kattehår og mudderpotespor. Jeg åbner bare op for fyld drøn på vandhanen - så kommer han hurtigt ud :-)
  Og sørger så at fylde vandskålen flere gange dagligt :-)

  SvarSlet
 5. Nårhhh, tænk at du kan stå for hende - det ville jeg ikke kunne :) Kæresten snakkede endda lidt om den anden dag, at han mente vi var for eftergivende overfor prinsessen (og han er altså ikke en pind bedre end mig *S*).

  Jeg er spændt på at høre hvad du synes om "Fri os fra det onde", jeg har også hørt så meget forskelligt om den.....

  Rigtig god weekend :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 6. Hej Vita
  Tusind tak, det er jeg rigtig glad for at du syntes.
  Jeg er simpelthen også så glad for mine kasser, de har ændret mit liv og mine spisevaner. Og det skriver jeg altså ikke fordi at jeg er i praktik hos Aarstiderne, men fordi det passer!

  Havde hun ligefrem grøntsagsforskrækkelse? :-)
  Ha ha, du har hat i den helt rigtige metode. Sådan har jeg også 'lært' flere at spise grøntsager :-)
  Jeg tror også at rumpenissen vil elske at blive proppet med økogrønt, når hun begynder at skal ha´ fast føde.

  Det er dejligt at du kan finde inspiration her!
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 7. Kære Hanne
  Tak, det vil jeg fortælle hende :-)
  Men hun får IKKE noget vand ud af at være sød. Jeg er så træt af at hun ligger i vasken, det sviner.

  Hmm, filmen var en blandet landhandel. Jeg skriver noget om den i morgen. Jeg skal vist lige tænke lidt mere over den først.
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 8. Hej Bibo
  Ha ha, vandkat :-)
  Hun kan være noget af en belastning, men en sød en heldigvis.
  Du må også ha´ en god fredag aften. Well, det er nu er tilbage :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 9. Hej Signe
  Uha, jeg kunne godt forestille mig hvor katehår der så ligger i din håndvask.
  Jeg forbander den dag vi syntes af det kunne være sjovt at lade hende drikke af hanen. Det sviner og nogen gange kommer hun lige fra kattebakken.
  Ha ha, vi har også prøvet at bne hanen på fuld knald. Men det ser hun bare som en udfordring og sidder på kanten og daffer til det.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 10. Kære Birthe
  Jeg må også gøre mig rigtig hård, for ikke at give efter :-)
  Men med myren er man nød til at være meget konsekvent, ellers er det hende der kommer til at bestemme over os.
  Det lyder som om Prinsessen kan trykke på de rigtige knapper hos jer så I makker ret :-D

  Det var en både god og dårlig film. Jeg tænker lige over den til i morgen, der er lige et par ting der skal falde på plads.

  Også rigtig god weekend til dig :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 11. Hey, hende Myren er da slet ikke til at stå for (selv om jeg kan forstå, at det kan være nødvendigt!).

  Venter med spænding på din film-vurdering ;-) .

  SvarSlet
 12. Haha, sikke et skønt billede af Myren i vasken, Malou, men hun må vansmægte, stakkels kat ;-)
  Jeg er spændt på, hvad du synes om filmen, det er jo ikke altid, vi er enige i, hvad vi har læst.

  Varme lørdagsklem :)

  SvarSlet
 13. Hej Bente
  Du kan tro hun er svær at modstå :-)
  Du havde helt ret, den film var en blandet landhandel. Men så fik jeg den da set :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 14. Tak, madame.
  Jeg elsker den kat helt ned i lilletåen :-)
  Well, der var ikke så meget godt at skrive om den film. Men pyt, jeg kom ud og hygge mig lidt med min veninde. Så dagen var da ikke helt spildt :-)

  Varme søndagsklem :0)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...