fredag den 13. marts 2009

Bøf, med bøf på...

Puha, nu kan jeg endelig sidde op igen. Sådan en bøf slår bunden helt ud af mig. Men hold da op, hvor smagte den skønt. Der er heldigvis noget tilbage til et stykke smørrebrød i morgen.

Bøffen blev stegt medium-rare i olie og smør i ca 8 min. Hvilede ca 5 min i folie under tehætten. Serveret med kartofler i stave med rosmarin og timian, tzatziki, feldsalat (vendt i olie og citron) og tomat-agurk-fetasalat med marinade af hvid balsamico, rosmarin og hvidløg.

Jeg måtte give op og gemme resten til i morgen. Nallefar fortærede sin med god appetit. Han er nu blevet forvandlet til sin hemmelige superhelte-identitet 'Mætmand' :-D

18 kommentarer:

  1. Det ser dejligt ud, og resten af bøffen ville jo være fin til frokost i morgen!
    Knus fra
    Vibeke

    SvarSlet
  2. Kære Malou.

    Dét er, hvad man på min hjemegn kalder "en stor beskidt bøf"!!!
    Jeg synes næsten ikke, du kan være bekendt at vise den slags billeder, der burde være en form for censur - når man nu bare sidder her med sine hotwings ;)
    Der er mail på vej - go' weekend til dig og Nallefar :)
    Knus Lisa

    SvarSlet
  3. Det er jo rigtig smovsemad.
    Vi får heller ikke oksekød (i store stykker) særlig tit. Men når vi så får smager det bare skønt :0)

    SvarSlet
  4. Det ser fantastisk lækkert ud med det tilbehør, du har valgt! Vi må prøve at lave sådan nogle kartofler her hos os, har du råstegt dem på panden?

    Ha' en dejlig lørdag, kram ;O)

    SvarSlet
  5. Hold da op, kan godt forstå, at du blev meget mæt. Ser bare så dejligt ud - der er noget fransk bistro-agtigt over synet den tallerken (selv om den jo var græskinspireret). Lækkert.

    SvarSlet
  6. Mætmand! Ha ha, den er ret god :-) . Men tror da også pokker, at I måtte spise igennem af den lækre mad.

    Ha' en dejlig lørdag!

    SvarSlet
  7. Tak, Vibeke. Det var simpelthen sådan en god bøf. Og de havde kun kostet 60 kr stykket. Det var et fund til de penge.
    Jeg tror snart jeg skal ha´ mig en bøfmad med hjemmerørt remoulade :-)
    Knus fra
    Malou

    SvarSlet
  8. Kære Lisa
    Sorry, det var ikke for at poste bøf-porno :-D
    Fik du spist dine wings på trods af hovedpinen?
    Jeg glæder mig til at få mail fra dig. Skulle også hilse fra Nallefar :-)
    Knus Malou

    SvarSlet
  9. Hej Kari
    Du kan tro vi smovsede.
    Puha, det er hårdt for systemet at sætte sådan en fætter til livs. Men så længe det ikke sker for tit, så går det vel nok :-)
    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  10. Hej Madame
    Tak, det passede rigtig godt til.
    Kartoflerne er lavet i ovnen. De skrælles, skæres og skylles. Duppes tørre i et viskestykke og kommes i en frysepose. Så bliver de rystet med lidt olie, hk krydderurter og peber. Bages ca 25 min ved 180°C på varmluft. Drysses med salt når de er færdige.
    Ta dah! :-)
    Du må også ha´ en dejlig lørdag.
    Kram

    SvarSlet
  11. Hej Hanne
    Ja, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så mæt :-)
    Du har ret, det ser lidt bistro-agtigt ud. Det er ikke så tit jeg bruger de gamle lertallerkner, men måske skulle de noget mere på bordet.
    Tak :-)
    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  12. Hej Bente
    Ha ha, det er blot en af hans mange identiteter. Der er også både en 'Trætmand' og en 'Tømmermand' på banen i dag :-D
    Du må også ha´ en rigtig dejlig lørdag.
    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  13. Hej Malou
    Ja det var da godt nok noget af en kæmpe krabat, men hvor ser den lækker ud, min kotelet i aften falder lidt til jorden
    Ha en god lørdag :)

    SvarSlet
  14. Det ser godt nok lækkert ud - jeg er helt enig med dig... tzatziki passer perfekt til sådan en halv ko! Jeg kan bare aldrig spise så meget rødt kød - 100 gram så er jeg færdig! Men så burde jeg jo gøre som dig og gemme det til dagen efter - til biksemad eller pålæg!

    SvarSlet
  15. Hej Pernille
    Ja, det var noget af et monster. Den var på størrelse med min højre fod. Jeg lider stadig under den.
    Jeg håber da at du nyder din bette kotelet alligevel ;-)

    Du må også ha´ en god lørdag
    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  16. Hej Nille
    Tak, det var en superb middag. Men vi betaler prisen i dag. Det er bare hårdt for kroppen og håndtere så meget rødt kød. Jeg skulle vist heller ikke ha´ spist mere end 100g. Jeg elsker tzatziki, det er emkelt og godt tilbehør til mange ting.
    Uha, sikke en god biksemad man kunne lave af resterne af bøffen. Men den ryger vist bare på rugbrød.
    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  17. Mmm, kan du ikke komme og lave sådan en til mig når jeg kan begynde at holde noget i mig igen, det tror jeg vil være den rigtige kur ovenpå den østrigske oplevelse :-D

    mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  18. Hej Birthe
    Puha, sådan som du har det - og så kan du stadig tænke på bøf.
    Hvis jeg skal komme forbi med sådan et monster, er det lige før den skal ha´ sin egen togbillet :-D
    God bedring!
    Mange hilsner
    Malou

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...