lørdag den 7. februar 2009

Rester...

Uha, den whopper lå og gærede i maven længe. Så det blev til lidt sen aftensmad i dag. Jeg pillede kødet af skrogene og gjorde klar til at koge hønsefond

Jeg havde et lille kraftben og nogle persillestængler i fryseren, som også kom med.

Ristet rugbrød m/kyllingesalat og resten af salaten fra i går.

2 kommentarer:

  1. Uhm, det ser bare så lækkert ud! Bruger du en kogebog, eller har du ideerne i hovedet?

    SvarSlet
  2. Hej Madame. Tak skal du ha´. Nej, jeg bruger ikke en kogebog. Jeg praktiserer "intuitiv" madlavning ;-) Jeg lader mig selvfølgelig inspirerer af kogebøger, andres opskrifter og hvad jeg eller hører om. Jeg har også min gode "lærebog for gastronomer" fra cateruddannelsen, hvor der står alt om tilberedningstider og den slags.
    Mvh Malou

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...