torsdag den 12. februar 2009

Nu stiger den...

Billedkvaliteten altså. Selv om jeg kun har blogget i 2 uger, kan jeg mærke en stigende utilfredshed med de billeder min mobiltelefon kan frembringe. Jeg er ellers vildt glad for min Nokia N73, som er telefon, kamera og MP3 afspiller i et. Billederne er gode, bare ikke gode nok til blog-brug. Så i dag købte vi det her Canon Digital IXUS 85 IS. Det skulle gerne komme med posten en af de kommende dage. Jeg glæder mig helt vildt, for jeg har aldrig ejet et "rigtigt" kamera før. 

Wee, det er ligesom at vente på julemanden. 

17 kommentarer:

  1. Tillykke med det - når det kommer :0)

    Jeg fik for nylig dens lillebror/søster, IXUS 80 IS og er meget glad for det.

    SvarSlet
  2. DET bliver du glad for. ;-) Det er der slet ingen tvivl om. Lille og kompakt, men med en masse finesser og indstillingsmuligheder.

    SvarSlet
  3. Det bliver du rigtig glad for, et meget stort tillykke, Malou! Jeg glæder mig til at se dine nye billeder.
    Jeg fik også et kamera for nylig, og når man lige har lært det at kende, er det skønt at eje et godt kamera :-)

    SvarSlet
  4. Hej Kari. Tak. Jeg havde også selv kik på IXUS 80 IS i januar. Men da min mand og jeg fylder 80 (44+36) år og planlægger fælles fødselsdag, ville vi vente og ønske os et kamera der. Men så var de jo lige at jeg fandt på at blogge :-) Mvh Malou

    SvarSlet
  5. Hej Frk. Bibo. Det tror jeg også. Det ser ud til at pris og kvalitet passer fint sammen. Det er på tilbud i Føtex i denne uge til 1599,-, hvor jeg faldt for det. Men jeg fande det billigere på nettet til 1276,-. Så nu skal der bare arriverer.
    Mvh Malou

    SvarSlet
  6. Hej Madame. Tak. Det bliver spændende at se hvad det kan. Jeg er spændt på oj jeg kan finde ud af at betjene dyret. Men mon ikke det er ret nemt, når man lige lære det at kende. Blev du hurtigt fortroligt med dit? Mvh Malou

    SvarSlet
  7. Ja, det kan være svært at ramme de rigtige taster :-)

    SvarSlet
  8. Forventningens glæde ;-)
    Det bliver spændende at se dine kommende fotos - glæder mig.

    SvarSlet
  9. Hej Bente. Tak. Og velkommen til :-).
    Je er lige ved at læse mig igennem dit blog arkiv. Har lige været med dig i Tallinn, sikke en smuk og spændende by. Den kommer hermed på listen over byer jeg gerne vil besøge. Mvh Malou

    SvarSlet
  10. Jeg købte et Nikon apparat med 18 X zoom, i oktober, fordi min veninde og jeg skulle til Toscana, jeg fik taget 10 billeder,- jeg er ikke den der altid skal have apparatet med, men det blev da værre, da vi var en tur i Paris, da lå fotoapparatet hjemme på stuebordet i Danmark, opladet og klar til rejsen, jeg glemte det!
    Før havde jeg et lille kompakt apparat, det kunne jeg huske, det passede i tasken, så jeg tror du kan få stor glæde af dit nye fotoapparat.
    Mvh. Vibeke

    SvarSlet
  11. Hej Vibeke. Argh, det må ha været lidt bittert at stå i Paris uden kamera. Jeg tror du har ret i, jo mindre kamaraet er, jo nemmere er det at have med sig. Det der Nikon, er det ikke stort og tungt?
    Mvh Malou

    SvarSlet
  12. Du spørger, om jeg hurtigt blev fortrolig med det nye kamera - ja, jeg tror kun, det tog en uges tid med en hel del manuallæsning og en masse forsøg. Men så lettede det og blev rigtig sjovt :o) Held og lykke ...

    SvarSlet
  13. Ja, jeg var irriteret over at vi havde glemt det, min datter kunne jo også godt have tænkt på det, men det er lige meget, vi fik jo nogle skønne oplevelser.
    Det er lidt tungt, men det tager nogle gode billeder, især, hvis man kan holde albuerne på et fast underlag, ellers kan det nu let blive noget rystet.
    Mvh. Vibeke

    SvarSlet
  14. Hej Vibeke. Ja, det er jo oplevelserne der tæller. Jeg syntes der er mange som over-dokumentere deres oplevelser ved alt for mange billeder. "Her ser vi ... fra højre, her ser vi ... fra venstre og her ser vi ... fra siden". Det er bare om af få set tingene mens man er der og lagret oplevelserne på nethinden. Er det det kamera du tager din blog-billeder med? Mvh Malou

    SvarSlet
  15. Hej Madame. Så gennemlæser jeg manualen og går til det med krum hals. Det er jo fedt at man bare kan slette billederne, hvis de ikke dur. Det bliver spændende at lege med. Mvh Malou

    SvarSlet
  16. Jeg venter spændt på hvordan du synes om den! Jeg vil også så gerne have et nyt digitalkamera, men jeg synes det er temmelig uoverskueligt. Så jeg vil vente og høre hvad du synes om det. Må jeg spørge hvad I har givet for det? :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  17. Hej Birthe. Jeg har fået en ven med viden på området, til at finde det rigtige kamera til mit behov. Han foreslog dengang IXUS 80 IS, men nu er 85 så kommet på markedet i mellemtiden. Det kostede 1335 kr incl porto. Det er købt her:http://www.proshop.dk/ShowProduct.aspx?uid=93541&prodid=162368. Jeg er godt nok også spændt på det :-)
    Venlig hilsen
    Malou

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...