fredag den 20. februar 2009

Fredags-farven...

Yep, orange er nem. Måske den nemmeste af dem alle. Det krævede bare lige en tur i køkkenet, troede jeg :-) 

Mine orange billeder

I frugtskålen tilbringer disse appelsiner deres sidste timer. Til min morgenmad bliver de forvandlet til juice på min 'nye' elektriske citruspresser (et loppefund til 40 kr) og nydt.

Det vil sige næsten alle appelsinerne bliver til juice. Jeg måtte lige skære et par stykker i fileter for at lave dette billede.

Gulerodsspåner lavet med en tyndskræller.

Koldpresset dansk rapsolie i Eva Solo karaffel.

Well, jeg kunne ikke selvfølgelig ikke holde mig helt i køkkenet. Jeg skulle lige have hende her med som orange. Jeg fandt hende på QXL og var helt solgt. Aldrig har jeg ønsket mig en killing mere end hende. Men da jeg fik kat nr 3, lovede jeg ikke at plage om en nr 4. Og det måtte jeg jo...suk..holde.

Jeg kunne ikke vælge hvilket billede det skulle være, så det bliver dem begge.

Er hun ikke bare smuk - og orange?

16 kommentarer:

 1. Sikke dog nogle flotte orange pletter, men missen er dog den skønneste. Vi havde engang sådan en, men hun forsvandt :-(
  God orange dag til dig.

  SvarSlet
 2. JO, hvor er hun dejlig - jeg er jo helt syg med katte, så jeg ville også have svært ved ikke at tage sådan en lille skønhed til mig ;-)
  Og dine andre billeder viser, at vi omgiver os med smukke ting i dagligdagen - ting vi nemt glemmer at påskønne :o)

  SvarSlet
 3. Hej Sister.
  Tak, orange var lige 'min' farve.
  Det er trist når ens katte 'tager på ferie' pg ikke kommer tilbage. Jeg har selv gået og ventet forgæves på nogle stykker. Det problem har man heldigvis ikke med inde-katte. Det giver så bare lidt dårlig samvittighed over at holde dem indespærret i en lejlighed.
  Også god fuldfed orange dag til dig.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 4. Hej Madame.
  Åh, det var også svært for mig ikke at sætte min vilje igennem og KRÆVE at få den. Men jeg havde jo lovet ikke at plage. God da**it!
  Jeg var så dum at navngive hende Ginger Snap, hvilket ikke gjorde det spor lættere at give slip. Men jeg er glad for at jeg gemte billederne af hende, så hun bliver ved med at være en sød lille killing. Så kan jeg se på det når jeg er 'katte-skruk' :-)
  Du har helt ret i at der er mange skønne ting i hverdagen. Det gælder om at nyde de små ting og være 'tilstede' i tilværelsen. Men det kræver bare lidt overskud, ellers glider det hele nemt i baggrunden. Et godt kamera hjælper helt klart med genopdage skønheden i de små detaljer. Ups, det blev en hel stil :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Flotte orange billeder, du bliver en hel kunstner med det fotoapparat, du har i hvert tilfælde øje for det, maler du eller sådan noget?
  Katten er skøn, jeg har et billede liggende af min brors kat, en voksen hankat, med farven som det lille pus, jeg ved ikke om det er orange, men tæt på, det er det.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej Vibeke.
  Tak, det kamera har åbnet nogle helt nye døre for mig. Nu ser jeg mulige motiver alle steder :-) Jeg har malet før i tiden og enda gået 2 semestre på kunstskole. Men det virker lidt som om min kerative åre er tørret ud på det punkt, specielt efter jeg fik madlavningen som hovedinteresse. Ja, er røde og orange katte ikke bare skønne?. Det billede kunne jeg godt tænke mig at se :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Hej Malou.
  Kik i din Gmail.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 8. Hvor er den lille kat smuk!
  Hvad er en tyndskræller? Jeg bruger altid en kartoffelskræller - men den laver dem lige smalle nok synes jeg - de er så smukke dine gulerodstagliatelle ;-)

  SvarSlet
 9. Sikke dog en lille smuk orange killing :) ikke noget at sige til at du gerne ville have haft den. Den der tyndskræller - er det en speciel dimse dut køkkentingest ? god orange dag

  SvarSlet
 10. Hej Nille.
  Ja, den er bare så smuk. Næste gang jeg skal have en ny killing, vil jeg på jagt efter sådan en. En tyndskræller er en såmænd bare sådan en hvor skærebladet sidder og 'vipper'. Men en helt almindelig kartoffelskræller kan også sagtens bruges. Tak, de blev ret gode. Fidusen er at høvle guleroden firkantet, så man har fire gode flader at høvle fra. Mvh Malou

  SvarSlet
 11. Hej Pernille.
  Ja, suk - hende ville jeg SÅ gerne ha´ haft. Jeg har virkelig en svaghed for røde katte og et hurtigt tal på fingerne siger at jeg har 11 styks af slagsen gennem tiden. Jeg har lige skrevet om tyndskrælleren til Nille, så læs med ovenfor. Også god orange dag til dig :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 12. Arrrghhh... jeg kan simpelthen ikke staa for saadan en laekker kat!
  Gode orange billeder - og god weekend.

  SvarSlet
 13. Hej Tina. Nej vel, den gnaver sig lige ind i hjertet på en :-)
  Tak, det var skægt at finde på billedmotiverne. Også god weekend til dig!
  Mvh Malou

  SvarSlet
 14. Nydeleg oransje bidrag...
  Veldig flotte bilder!!

  SvarSlet
 15. Hej Line.
  Tak, dine er også flotte :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...