fredag den 27. februar 2009

En ordentlig en på kassen...

I dag har været den største kasse-dag overhovedet. Jeg havde bestilt både frugt, grønt, kød OG fisk. Nu skulle det være. Når jeg hører budet pusle i opgangen, går jeg straks i gang med at slæbe kasserne ind i køkkenet. Og så begynder den store udpakning.

Jeg kommer for sjældent til fiskemanden, så det er skønt at få det bragt til døren. Så i aften skal jeg lege med 600 g rødfisk. Det bliver nok noget salat-halløj med skindstegt fisk. Jeg elsker sprødt, salt fiskeskind. Kødkassen bød på hakket oksekød, nakkekoteletter og 1 hel kylling.

Der var en ananas med i dag, som jeg vil glæde mig til at smovse i. Hvis det kniber med at få den spist, fryser jeg den i små tern. Så kan jeg tage lidt op af gangen og blende med til smoothies.

Det var KUKassen jeg fik i denne uge. Der er flere lette grøntsager og aldrig kartofler i den. Hele køkkenet dufter af den skønne karse, som kommer i salaten i aften og på æggemadder i morgen.

Og så blev det tid til en omgang frokost. Resten af svinemørbraden og kartoflerne fra i aftes, fik en hurtig tur på panden. Et spejlæg, lidt ketchup og lidt HP sauce fuldendte billedet. 

12 kommentarer:

 1. Ja det var store pakke ud dag idag, de pærer vi fik, kan godt tåle en dag eller 2 i stuen, inden man forsøger at bide i dem.
  Jeg har smagt mit rugbrød, hold da op, det smager godt, simpelthen fantastisk, jeg vil ikke have andet end det mere, så jeg skal til at finde ud af, hvor længe de "tørre" pakker kan ligge.
  Det havde ligget til afkøling, og jeg har en god maskine til at skære skiver med, så jeg turde godt, og det gik også fint.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Fik du pærer? Det gjorde jeg ikke. Men jeg får jo også kun den lille frugtkasse. Jeg tror jeg bliver nød til at købe ekstra frugt i denne uge, det forsvinder som dug for solen. Når nu KUK´en skuffede, er jeg rigtig glad for at rugbrødet er en succes. Det er godt nok dejligt at kunne bage friskt brød når man har lyst. Hvad er det for en maskine du har?
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 3. Det er en Graff, tysk mærke, og virkelig god, jeg bruger den til alt hvad der skal skæres, pålæg, ost, brød, løg osv. for det er tit og ofte svært med de forba..... fingre.
  Jeg har "tænkt" en opskrift til i aften, men jeg skal ikke spise før ved 20 tiden, jeg er jo "lidt vild" med brødet.
  Jeg vil ikke sige, at jeg er så skuffet over kassen, for jeg vidste det jo, det opdagede vi jo igår, men prisen for det vi fik , er for meget prøv og se her http://www.torvet.dk/products/productinfo.aspx?productid=10689&MenuItemID=1198 på den måde, da er der råd til at købe lidt ved siden af.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Sådan en må jeg hellere anskaffe mig. Jeg kan godt mærke at jeg ville have gavn af en større 'maskinpark' nu hvor kræfteren svigter.
  Ja, hold da op, hvor er der stor forskel på priserne. Der er nok en del at spare på Torvet.
  Ha ha, jeg havde en mistanke om at du gik godt til brødet :-)
  Men der skal nu nok blive plads til din 'hav-bøf' alligevel.
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 5. Det lyder utroligt lækkert med dine kasser, Malou! Jeg kan tænke mig, at man får varer, så ens mad bliver lidt mere varieret, end den ellers ville være blevet - og det må være en kæmpe lettelse ikke at skulle slæbe alt det hjem ... ;-)

  SvarSlet
 6. Jo Madame, de kasser hjælper bestemt med til at variere kosten. Det er fedt af få grøntsager, jeg ellers ikke ville have købt. Eller slet ikke kan få i nogen butikker, for den sags skyld.
  Jeg er vildt priviligeret ved af få de kasset stillet uden for min dør. Jeg bor ved bybussens endestation på 3.sal. Det kan være et mareridt at handle ind. Så sparer jeg med glæde andre steder :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 7. Hvor ser de bare gode ud de kasser du har fået. Jeg fik dem der hvor jeg boede før, men her hvor jeg er nu kan de ikke levere da hoveddøren er låst:( tilgengæld er jeg så heldig at jeg kan købe alle de grøntsager jeg skal bruge på mit arbejde så det benytter jeg mig af . God aften til dig

  SvarSlet
 8. Hej Pernille.
  Tak, de er også super gode. Jeg kan ikke forstå at du ikke kan få dem nu. Jeg bor også i en aflåst opgang, men jeg skulle da bare sende dem en nøgle. Men du er heldig at du kan købe ind på arbejde. Hvad laver du, om man må spørge?
  Også god aften til dig.
  Glad (men træt) hilsen
  Malou

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare lækkert ud! Vi har tit snakket om at bestille frugt/grønt kasser men det er hidtil blevet ved snakken. Tror jeg skal ud at se om jeg kan finde en ananas i morgen :D
  Rigtig god week-end.

  SvarSlet
 10. Det ser bare fantastisk ud, Malou. Jeg kunne virkelig godt tænke mig de grøntsagskasser. Og sikke meget lækkert du kan få ud af alle dine kasser!

  SvarSlet
 11. Hej Anette
  Vi snakkede også om af bestille kasser i laaaaang tid, før det blev til noget. Og vi har ikke fortrudt det i 1 sek. Bare det at jeg kan åbne døren og så står de der :-)
  God jagt efter ananas.
  Også god weekend til dig.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 12. Hej Susanne.
  Tusind tak skal du have. Jeg gør mit bedste for at lave en lækker og god kost kost ud af dem. Det er bestemt en god inverstering.
  Jeg får røde kinder at al den ros :-)
  God weekend.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...