fredag den 13. februar 2009

Change is good...

På vej ud af døren fik jeg mig en hurtig tunmad. Mit "publikum" ville vist gerne ha´ haft en bid med. Myren ville i hvert fald, Iske ville bare ud på altanen og lege med visne blade i solskinnet.

Det blev desværre ikke til biograftur i dag alligevel. Min veninde og jeg var gået fejl af hinanden, og stod derfor i hver sin biograf og ventede på hinanden. Ups :-). Men vejret var jo dejligt, så jeg gik, med længe tiltrængte solkys på kinderne, ned i byen for at shoppe lidt. Jeg gik på øko-rov i både Ganefryd og Irma. 

Hos Ganefryd blev det til majsstivelse og sesamolie. I Irma faldt jeg over en øko-bearnaise, som jeg er noget spændt på. Jeg har normalt ikke meget fidus til pulver-mad, men den er trods alt øko. Fedtenergiprocenten ligger omkring de 40 stykker, så med en masse grønt kan det lige gå. En ægte bernaise ligger på ca 98 %. Så der er da lidt at spare fedt-kontoen. Nallefar vil jo bare så gerne ha´lidt bearnaise til sin bøf. Og jeg orker ikke at smække en 'ægte' sammen, alt det piskeri smadrer mit håndled. Maven er heller ikke så glad for den. Er dog stadig meget skeptisk, og prøver at skrue forventningerne helt ned. Vi får se i morgen om den overhovedet er værd at indtage.

Det blev også lige til 3 rugbrød hos Irma. Se her hvor nemt det er at bage. Vi besluttede os for at udsætte "bøf-fredag" til i morgen og spise nybagt rugbrød til aften i stedet. Det har den lækreste sprøde skorpe, men er et mareridt at skære i :-)

Vi er trætte og flade, men mætte og glade. Det har været en begivenhedrig uge for os begge, så nu skal vi bare slappe lidt af. Husfaderen får sig lige en lille 'morfar' mens husmoderen pakker det nye legetøj ud. Uh, det bliver spændende at se hvad det kan. 

4 kommentarer:

 1. Wauw, nu kom dit kamera - det bliver spændende. Og dine indkøb lyder rigtig dejlige! Jeg håber, du fortæller, om Irmas øko-bearnaise kan anbefales ...

  SvarSlet
 2. Trust me Madame, der skal nok komme en anmeldelse af bearnaisen. Den kan få op til 6 stjerner :-)
  Sidder og leger med kameraet nu. Det er lige før det kan lave kaffe også. Næsten.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Du bliver rigtig glad for det kamera! Mit første digitalkamera var et Canon Ixus, og jeg har bogstavelig talt slidt det op, men har også taget omkring 10.000 billeder - eller mere. God fornøjelse med det.

  SvarSlet
 4. Hej Grønlandspost. Jeg er allerede super glad for det. Det er meget brugervenligt. Dit nye pink bekendtskab, ser nu heller ikke helt dårligt ud. Jeg har snuset lidt rundt på din blog i dag. Jeg kendte en pige fra Nuuk, som læste i Århus. Nu er hun taget tilbage for at arbejde i sin mors butik deroppe. Jeg er glad for at se dine billeder, der er SÅ smukt på (eller siger man i?) Grønland. Så jeg læser gerne med :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...